• 918 44 880
  • post@norgeseventer.no

Hvorfor bruke et eventbyrå

Hvorfor bruke et eventbyrå

Skal du arrangere for eksempel bursdag, utdrikningslag, firmafest eller en fagdag på jobben? Da bør du vurdere å hyre inn et eventbyrå.

Thomas Øgård i Norges Eventer skal gi deg noen konkrete eksempler på hvorfor det vil lønne seg, om du er privatperson eller bedrift.

Økonomi

Et eventbyrå med erfaring har som regel gode avtaler med sine leverandører. Norges Eventer bruker et oversiktlig budsjett og sørger for at du slipper uforutsette utgifter. Dermed kan du være trygg på at man holder seg innenfor budsjettet.

Du sparer tid

Det lønner seg alltid å være tidlig ute med å finne et par aktuelle datoer til ditt arrangement. Da vil eventbyrået igangsette planleggingen og vil få større sannsynlighet til å booke de beste lokalene til gode priser, den beste beliggenhet for dine gjester og mange andre viktige suksessfaktorer.

Ekstra tips: Noen ganger finner vi lokaler som i perioder har mindre belegg og dermed klarer man å presse prisene ytterligere ned. Les om: Slik finner du det perfekte selskapslokalet.

Kreativitet

Et veldrevet eventbyrå er som regel kreative og kan lage alternative løsninger som gjør at man kan få finansiert eller dekket deler av ditt arrangement. Det kan være for eksempel sponsorer eller gode avtaler med leverandørene. Noen ganger kan vi selv utføre enkelte oppgaver gratis eller inkludert i prisen som normalt ville kostet mer penger.

Riktig fokus for deg

Len deg tilbake

Kunden vil alltid være med i prosessen av planleggingen, det er som regel den morsomme og kreative delen. Men når det kommer til gjennomføring kan du lene deg tilbake og fokusere på innholdet av arrangementet.

Reduser stress

Tro det eller ei, eventbransjen er en av de mest stressede yrker i verden. Det er alltid gøy i starten med idé og planlegging, men når dagen nærmer seg og gjestene er på tur, øker pulsen. Man må kunne takle å ha mange tanker i hodet og samtidig kunne håndtere flere utfordringer før og under arrangementet. Hvis du bruker et eventbyrå vil du slippe alt av stress og heller fokusere på det som er gøy.

Kjøreplan

Ingen events er verken for store eller for små. Det er like mye jobb med en bursdag som det er med et kick-off. Skal man lage et arrangement med suksess, handler det om å ha kontroll. Vi lager alltid en kjøreplan for å ha full oversikt på hva som skal skje til en hver tid. Det handler om å levere et produkt som skal betrygge kunden slik at du skal kunne slippe taket og lene deg tilbake.

Fokuser på dine gjester

Nå som du forhåpentlig er overbevist om å bruke et eventbyrå, kan du bruke all din tid på å fokusere på gjestene du har invitert. Du kan nyte arrangementet og være trygg på at dette blir en opplevelse og minne for livet.

Jeg deler også mine tips på hvordan man lager et vellykket event. Les artikkel her.

thomasogard

Leave your message