• 918 44 880
  • post@norgeseventer.no

Spar penger på konfirmasjonen – Smarte Ideer

Spar penger på konfirmasjonen – Smarte Ideer

Konfirmasjonsdagen er her, og gjestene ankommer. De blir møtt av en glitrende mottakelse og den gode atmosfæren. Det blir holdt en hjertevarm tale, og alle smiler. Maten blir servert, og alle koser seg.

Å arrangere en konfirmasjon, er en flott måte å feire denne viktige milepælen uten å måtte tømme lommeboken. Her er noen tips og triks for å gjøre konfirmasjonen mer budsjettvennlig:

  1. Ikke bry deg om hva andre gjør: Det viktigste sparetipset er faktisk å ikke bry seg om hva andre gjør. Husk at feiringen er deres, og den trenger ikke å være gjenstand for sammenligning.
  2. Begrens invitasjonslisten: Inviter kun de nærmeste familiemedlemmene og vennene. Det behøver ikke å være dyrt å invitere mange, spesielt hvis du velger en enkel feiring hjemme eller hos andre i familien.
  3. Unngå dyre festlokaler: Du trenger ikke å leie et fancy lokale. De fleste kan fint feire hjemme, eller hos noen i familien som har god nok plass. Det finnes også billige lokaler, som samfunnshus, som kan leies for en rimelig penge.
  4. Hjemmelaget mat: Du kan kombinere catering med koldtbord, og lage enkle, hjemmelagde retter. Dette kan være både rimeligere og mer personlig.
  5. Lei antrekket: Konfirmanten vokser raskt i tenårene, så det er ikke nødvendig å bruke tusenvis av kroner på et antrekk. Mange steder tilbyr utleie av kjoler, dresser eller bunader til en rimelig penge.
  6. Gave til konfirmanten: Bryt den evinnelige gavespiralen. Det er ikke nødvendig å støtte den dyre gavetrenden. Kanskje konfirmanten heller ønsker seg opplevelser eller noe personlig.

Husk at konfirmasjonen handler om å feire overgangen til voksenlivet, kjærlighet, fellesskap og minner som varer.  Og det er fullt mulig å gjøre det på en rimelig måte.

Lykke til med planleggingen.

thomasogard